sex hikaye

Margit Földessy

 

actor

Filmography

actor
 
2003 A boldogság színe
2002 Na végre, itt a nyár!
2001 Kiss Feri tutira megy
1985 Városbújócska
1980 Boldogtalan kalap
1978 A Zebegényiek
1977 A luxusvilla titka
1974 Üzenet a jövőből - A Mézga család különös kalandjai
1972 Vakáción a Mézga család
Mézga család
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama children comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu