sex hikaye

László Inke

 

actor, dubbing voice

Filmography

actor
 
1986 Már megint a 7.B!
1984 Királygyilkosság
Jégapó
1983 Gyertek el a névnapomra
1981 A névtelen vár
1980 Kojac Budapesten
Kojak Budapesten
1977 K.O.
Robog az úthenger
1976 Beszterce ostroma
1975 Micsoda idők voltak
Gilgames
1974 Pokol-Inferno
Kalevala
Utazás a Holdba
1973 Hannibál utolsó útja
Gúnyos mosoly
1972 Felhőfejes
Francia tanya
Hazai történetek
1971 Nyulak a ruhatárban
Villa a Lidón
A frankhamisítás
Rézpillangó
1970 Szép magyar komédia
A 0416-os szökevény
1969 Krebsz, az Isten
Kalevala
1967 A koppányi aga testamentuma
A kártyavár
1965 Fény a redőny mögött
1964 Rab Ráby
1960 Virrad
Kegyenc
A tönk meg a széle
Gulliver a törpék országában
Dániel
Cid
Z.szerkesztő emlékezetes esetei
Ligeti legendák
dubbing voice
 
1979 Lúdas Matyi

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Ádám Szirtes - actor  (9)
Hilda Gobbi - actor  (8)
János Körmendi - actor  (8)
Antal Páger - actor  (7)
Klári Tolnay - actor  (7)
Géza Tordy - actor  (6)
Imre Sinkovits - actor  (6)
Jácint Juhász - actor  (6)
Andrea Drahota - actor  (5)

Genres

drama adventure crime satire comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu