sex hikaye

Ferenc András

 

director, screenwriter, producer

Filmography

director
 
2006 Cimbora: Sakuntula gyűrűje
2005 Európa oszlopai
Morfium
'56 Poznanban kezdődött
2003 A bölcs hazája
2002 A Szent Lőrinc folyó lazacai
Családi album
Bűn volt a szó...
Testvérek, Kincsesek
1999 "Mostan színes filmekről álmodom"
1997 A fehér foltok magyarjai
1994 Törvénytelen
1993 Hajnalban meghalnak az álmok
1992 A bankár és a város
1991 Az utolsó nyáron
1988 Vadon
1987 Ítéletidő
1985 A nagy generáció
A kárókatonák még nem jöttek vissza...
Postarablók
1984 A japán szalon
Névnap
1983 Bubi
1982 Dögkeselyű
1980 A legnagyobb sűrűség közepe
A Szent Korona története
1978 Végkiárusítás
1977 Magellán
Veri az ördög a feleségét
Tüzek, tűzkatasztrófák
A luxusvilla titka
1975 Magyarország 1849
1973 Dózsa népe
1972 Szervezés kérdése
1971 Férfijáték
1970 Árvíz
A népbíróság ítéletei
Morell Mihály
Petőfi 73
Szabadság-ösztön
screenwriter
 
2002 A Szent Lőrinc folyó lazacai
1994 Törvénytelen
1991 Az utolsó nyáron
1990 A főügyész felesége
1988 Vadon
1985 A kárókatonák még nem jöttek vissza...
1984 Sortűz egy fekete bivalyért
1982 Dögkeselyű
1978 Végkiárusítás
1977 Veri az ördög a feleségét
producer
 
1992 Ördög vigye

 

Reference

  Pódium
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

mockumentary family drama film-essay children educational crime portrait satire
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu