sex hikaye

Máté Haumann

 

actor

Biography

Haumann Máté 7 évesen debütált a Gaudipolis című filmben, melyet a Doven ajtaja követett, majd a Nyomkereső és A brooklyni testvér című játékfilmek. Máté 2002. júliusában vette át színész-diplomáját a jelenleg legrangosabb brit színész és "színházi ember"-képző intézményben, a londoni Guildhall School of Music and Dramá-ban. Nyolc hónapig szerepelt a BBC legendás, Archers című rádiójátékában, amely 1952 óta létezik.

Filmography

actor
 
2013 Szabadság - különjárat
2011 Diamond Club
2009 Brooklyn
1
Variációk
2008 Presszó
2006 Emelet
2005 RECYCLed/Pro-Reo-Neo
2004 A miskolci boniésklájd
2003 Apám beájulna
1992 Nyomkereső
Gaudiopolis - In memoriam Sztehlo Gábor
Parti Nagy Lajos - Moliére: Tartuffe

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama experimental crime theatre play thriller comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu