sex hikaye

Zoltán Szalkai

 

director, director of photography, screenwriter, riporter, creator, narrator

Filmography

director
 
2010 Sátorlakók
2008 Gyaloglás gulágföldön - Kazahsztán
2005 Gyaloglás gulágföldön - Sarki-Ural
Vándorok
Gulágtörténetek
2004 Cobolyvadász
Orvhalászok
2001 Gyaloglás gulágföldön - Észak-Urál
2000 Alaszka bölcsei
1999 Rattanföld
A rattan útja
A mamut kortársa, a pézsmatulok
Északi tájak a Csendes-óceán partvidékén
Lássuk Indonéziát!
Vadászat holdjáróval
Gyaloglás gulágföldön - Kolima
A Kuril-szigetek titkai
director of photography
 
2008 Gyaloglás gulágföldön - Kazahsztán
2005 Gyaloglás gulágföldön - Sarki-Ural
Gulágtörténetek
Vándorok
2004 Cobolyvadász
Orvhalászok
2001 Gyaloglás gulágföldön - Észak-Urál
1999 Rattanföld
screenwriter
 
2005 Vándorok
1999 Rattanföld
riporter
 
2002 Mr. Vulkán
creator
 
Alaszkaország
narrator
 
2008 Gyaloglás gulágföldön - Kazahsztán
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

educational nature travel
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu