sex hikaye

József Nepp

 

director, screenwriter, designer, writer

Filmography

director
 
1994 Nonszensz
1986 Gréti
1983 Hófehér
1979 Megalkuvó macskák
1977 Gusztáv türelmetlen
Gusztáv migrénje
1976 Gusztáv az ABC-ben
Gusztáv és a hosszú élet
Gusztáv és a szakember
Gusztáv és a másik
Gusztáv és a légy
1975 Gusztáv és a következmények
Gusztáv csal
1974 Kérem a következőt!
Üzenet a jövőből - A Mézga család különös kalandjai
Kérem a következőt! - II. sorozat
1972 Vakáción a Mézga család
Mézga család
Mézga Aladár különös kalandjai
1971 Portré
1970 A világtól elvonult patkány
Ezért
A yeti dala
1968 Gusztáv és a lényeg
Gusztáv és a siker
Egy új Gusztáv
1967 Ne ingereld az egeret
Gusztáv és a bűnbak
Gusztáv és a tiszta szerelem
1966 Gusztáv a menedékházban
Öt perc gyilkosság
Doktor Gusztáv
Gusztáv, a pesszimista
Gusztáv és az ügyeskedés
1965 Gusztáv egeret fog
Oxidia
1963 Peti az állatkertben
Holnaptól kezdve
Mese a bogárról
1962 Kívánj akármit!
1961 Szenvedély
Gusztáv és a két edző
Gusztáv macskát farag belőle
Gusztáv vendéget lát
Gusztáv a hencegő
Gusztáv makacs
Gusztáv féltékeny
Gusztáv nyaralója
Gusztáv a megváltó
Gusztáv nyer
Gusztáv komplexusa
Gusztáv a cselekvés embere
Gusztáv halogat
Gusztáv elidegenedik
Gusztáv a lépcsőházban
Gusztáv kihág
Gusztáv állást keres
Gusztáv párt választ
Gusztáv nem felejt
Gusztáv autója
Gusztáv önellátó
Gusztáv vadászik
Gusztáv kígyója
Gusztáv közlekedik
Gusztáv kitesz magáért
Gusztáv két arca
Gusztáv a szakember
Gusztáv kicsi
Gusztáv és az aranyásó
Gusztáv a balek
Gusztáv és a gyűjtőszenvedély
Hülye Robinson
screenwriter
 
2007 Macskafogó 2. - A sátán macskája
2001 Pepolino
1999 Egérút
1994 A hetedik testvér
1990 Az erdő kapitánya
1989 Vili, a veréb
Sárkány és papucs
1986 Macskafogó
1984 Szaffi
1983 La Desodora
1979 Lúdas Matyi
1976 Gusztáv az ABC-ben
1975 Babfilm
1974 Üzenet a jövőből - A Mézga család különös kalandjai
1970 Gyilkosság nokedlivel
1968 Gusztáv életre nevel
1966 Ellopták a vitaminomat
Gusztáv nem vesz autót
Gusztáv babonás
Gusztáv és a hálátlan varjú
designer
 
1983 Hófehér
writer
 
1983 Hófehér

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Attila Dargay - director  (9)
Marcell Jankovics - director  (9)
Béla Ternovszky - director  (8)
Irén Henrik - director of photography  (8)
József Romhányi - writer  (5)
Péter Bársony - sound engineer  (5)
András Kern - actor  (4)
Árpád Losonczy - director of photography  (4)
Gyula Bodrogi - actor  (4)
István Mikó - actor  (4)

Genres

action animation animation family experimental
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu