sex hikaye

Teri Horváth

 

actor

Biography

A Színművészeti Akadémia elvégzése után 1952-ben az Ifjúsági Színházhoz szerződött. 1953-tól a Madách Színház, majd 1961-től 1990-ig a Jókai Színház és a Thália Színház tagja volt. 1981-ben lépett utoljára színpadra. Azóta teljes visszavonultságban élt. Munkája elismeréseként 1973-ban Kossuth-díjban, 1956-ban és 1964-ben Jászai Mari-díjban, 1969-ben érdemes művész díjban részesült.

Filmography

actor
 
1986 Csak a testvérem
1979 Rózsa Sándor
Indul a bakterház
1976 Köznapi legenda
1974 Pocok, az ördögmotoros
Kalevala
1971 Végre, hétfő!
1969 Virágvasárnap
1968 Hazai pálya
Eltávozott nap
Kincskereső kisködmön
1967 Szevasz Vera
Ünnepnapok
1966 Barbárok
Aranysárkány
1965 Zöldár
Húsz óra
1962 Hagymácska
1960 Zápor
1958 Nyitva a kiskapu
Csempészek
1956 Szakadék
1949 Lúdas Matyi
1948 Talpalatnyi föld
Egy asszony elindul
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

family drama children comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu