sex hikaye

Péter Erdélyi

 

director, screenwriter, news-editor, associate, music

Filmography

director
 
2006 Azeri mozaik
Liszt után elsők
2005 Moszkváig hallatszik
2004 Terrorizált Moszkvicsok
Bekódolt Szibéria
2003 Hadifogoly műkincseink
2002 Élet az Obon túl
Orosz szemmel
2000 Az újjákeresztelt ország
Orosz tél
Mezítláb Szibériában
Sírjaik a Donra néznek
Élő rokonaink Szibériában
Húszéves nagyapák
56-os Szovjetek
screenwriter
 
2006 Liszt után elsők
2002 Orosz szemmel
news-editor
 
Sírjaik a Donra néznek
Olajbirodalom Ázsia határán
associate
 
2008 Charles Simonyi, a meta-utazó: Az Uráltól a szoftvergyárig
music
 
2008 A hetedik kör

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama educational
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu