sex hikaye

Sándor Horváth

 

actor, contributor

Filmography

actor
 
1993 Öregberény
1990 Vattatyúk
A főügyész felesége
1987 A komáromi fiú
Nyolc évszak
Dada
1985 Lakótelepi mítoszok
Egy lócsiszár virágvasárnapja
1983 Klapka légió
1981 Tündér Lala
1979 Napforduló
Idegenek
Tévedések vígjátéka
Tizenhat város tizenhat lánya
1978 Ebéd
A ménesgazda
Mednyánszky
1977 Nyúlkenyér
1976 Az ötödik pecsét
Árvácska
Kenyér és cigaretta
Kántor
Labirintus
1975 Micsoda idők voltak
Tornyot választok
1974 A farkasok
Zöld dió
Gyilkosok
Bekötött szemmel
A labda
141 perc a befejezetlen mondatból
Áruló
1973 Hannibál utolsó útja
Ártatlan gyilkosok
Álljon meg a menet
Makra
1972 Kísérleti dramaturgia
Felhőfejes
A magyar ugaron
Bibó Lajos: Két novella
1970 Tizennégy vértanú
1969 Próféta voltál szívem
1966 Sikátor
Celofánvirágok
Kisember születik
Az idők kezdetén
Közös bűn
Miniszter
contributor
 
1977 Az utolsó pákász

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

József Madaras - actor  (10)
Lajos Őze - actor  (8)
Tibor Szilágyi - actor  (8)
Ádám Szirtes - actor  (6)
András Bálint - actor  (6)
Gábor Koncz - actor  (6)
Géza Tordy - actor  (6)
Miklós Hajdufy - director  (5)
András Kovács - director  (4)

Genres

family drama educational crime satire
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu