sex hikaye

Miklós Kalocsay

 

actor

Filmography

actor
 
1988 Tűrhető Lajos
Öcsi, a sztár
1986 Charlie nénje
1980 Leánykérés éjjel kettőkor
1979 Tévedések vígjátéka
1975 Tudós nők
Micsoda idők voltak
A méla Tempefői
A peleskei nótárius
Othello
1974 Szörnyeteg
A medikus
A bolondok grófja
Ficzek úr
1973 Giordano Bruno megkísértése
1972 Kísérleti dramaturgia
Szerelmespár
Lóvá tett lovagok
Róza néni elintézi

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

children music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu