sex hikaye

Tibor Szemző

 

music, director, narrator, director of photography, musical consultant, editor

Filmography

music
 
2009 Láthatatlan történet
2008 Von Höfler vagyok
Másik bolygó
2005 A fekete kutya
Ez van!
Az élet vendége - Csoma legendárium
Meteo
2004 Madzag
2002 Privát "Forgácsok"...
A püspök kertje
Bibó Breviárium
2000 Gyerekek - Koszovó 2000
Balra a nap nyugszik
1999 Angelos' film
1998 A dunai exodus
A túlpart - Fehér éjszakák
1997 Csermanek csókja
Az út
1996 OsztálySORSjegy
Az örvény
Urán
A semmi országa
1991 Egy úrinő notesza
1989 Meteo
Dusi és Jenő
Szibériai nyár
1988 A Bartos család
director
 
2009 Láthatatlan történet
2005 Ez van!
Az élet vendége - Csoma legendárium
Meteo
1998 A túlpart - Fehér éjszakák
Kuba
narrator
 
2009 Láthatatlan történet
2005 Az élet vendége - Csoma legendárium
1999 Aranymadár
director of photography
 
2005 Meteo
Ez van!
1998 A túlpart - Fehér éjszakák
musical consultant
 
2001 Tiszta lap
editor
 
2005 Ez van!

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

awards

2006 Hungarian Filmweek: Prize for Visual Expression

 

Credited with

Péter Forgács - director  (14)
"Toto" Ferenc Komjáti - production manager  (3)
Ferenc Moldoványi - director  (3)
György Pető - director of photography  (3)
Katalin Juhász - editor  (3)
Ravasz László ifj. - director of photography  (3)
András Dávid - director of photography  (2)
András Nagy - director of photography  (2)
Attila Széchy - production manager  (2)
Edit Szűcs - costume designer  (2)

Genres

drama film etude war educational experimental portrait historical
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu