sex hikaye

Károly Nóti

 

screenwriter, writer

Filmography

screenwriter
 
1954 Fel a fejjel
1951 Civil a pályán
1945 Hazugság nélkül
1944 Afrikai vőlegény
1943 Ez történt Budapesten
1941 András
Csákó és kalap
Behajtani tilos!
A beszélő köntös
1940 Erzsébet királyné
1937 Az én lányom nem olyan
Hetenként egyszer láthatom
A harapós férj
Szerelemből nősültem
Fizessen, nagysád!
Viki
1936 Három sárkány
Dunaparti randevú
1935 Az új rokon
1933 Falusi lakodalom (Az ellopott szerda)
1931 Hyppolit a lakáj
writer
 
1999 Hippolyt
1953 Péntek 13
1952 A képzett beteg
1937 Maga lesz a férjem
1935 Köszönöm, hogy elgázolt

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Gyula Kabos - actor  (12)
Gyula Csortos - actor  (8)
Gyula Gózon - actor  (8)
Manyi Kiss - actor  (7)
Pál Jávor - actor  (7)
György Feld - editor  (6)
István Eiben - director of photography  (6)
Károly Kurzmayer - director of photography  (6)
Gábor Rajnay - actor  (5)

Genres

drama romantic historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu