sex hikaye

Tibor Polgár

 

music, actor

Biography

Fotográfus

Filmography

music
 
1979 Bizalom
1959 Vörös tinta
1957 Bakaruhában
1956 Tanár úr kérem...
1955 Gázolás
1954 Fel a fejjel
Rokonok
1951 Déryné
1949 Díszmagyar
1948 Beszterce ostroma
1947 Ének a búzamezőkről
1945 A tanítónő
1943 Valamit visz a víz
Ördöglovas
1942 Szíriusz
1941 Egy tál lencse
Magdolna
A szűz és a gödölye
Tökéletes család
Dankó Pista
1940 Gyurkovics fiúk
Hazajáró lélek
Rózsafabot
1939 Halálos tavasz
1938 Te csak pipálj, Ladányi!
1937 Torockói menyasszony
1936 Az Aranyember
Szenzáció
1935 Az új földesúr
actor
 
1961 Csutak és a szürke ló

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

István Eiben - director of photography  (9)
Pál Jávor - actor  (7)
Zoltán Makláry - actor  (7)
Gyula Csortos - actor  (6)
Katalin Karády - actor  (6)
Márton Keleti - director  (6)
Árpád Makay - director of photography  (5)
Barnabás Hegyi - director of photography  (5)
Gyula Benkő - actor  (5)

Genres

drama children adventure melodrama musical romantic comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu