sex hikaye

Gábor Szűcs

 

actor, contributor

Filmography

actor
 
1979 Rab ember fiai
1978 Keménykalap és krumpliorr: Kell egy veréb
Keménykalap és krumpliorr: A tettes lépre megy
Keménykalap és krumpliorr: Valódi oroszlánbőgés
Keménykalap és krumpliorr
1975 Tűzgömbök
1973 Kincskereső kisködmön
Keménykalap és krumpliorr: Éljen Bagaméri Elemér
contributor
 
1993 Enyém a képernyő-Vadkabát ízzel

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Alfonzó - actor  (5)
Gábor Berkes - actor  (5)
Ádám Szirtes - actor  (2)
Ferenc Móra - writer  (2)
István Csukás - writer  (2)
István Gruber - actor  (2)

Genres

drama children adventure comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu