sex hikaye

György Bánffy

 

actor

Filmography

actor
 
2008 A Morcogi
2003 Nincs mese
1995 Szemben a Lánchíd oroszlánja
1987 Tüske a köröm alatt
1986 Szakonyi Károly: Kardok, kalodák
1984 Elcserélt szerelem
Linda
1983 Míg új a szerelem
Fürkész történetei
Visszaesők
1980 Töredék az életről
1978 Mesék az Ezeregyéjszakáról
1977 Petőfi
Muslicák a liftben
1976 Az ötödik pecsét
1975 Gilgames
1974 Pokol-Inferno
Uraim, beszéljenek!
1973 A fekete Mercedes utasai
Zrínyi
1972 A Müller család halála
Hazai történetek
György barát
1970 Magasiskola
1968 Bors
Tiltott terület
Szigorú idők
Téli sport

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama educational satire
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu