sex hikaye

György Bánffy

 

actor

Filmography

actor
 
2008 A Morcogi
2003 Nincs mese
1995 Szemben a Lánchíd oroszlánja
1987 Tüske a köröm alatt
1986 Szakonyi Károly: Kardok, kalodák
1984 Linda
Elcserélt szerelem
1983 Fürkész történetei
Visszaesők
Míg új a szerelem
1980 Töredék az életről
1978 Mesék az Ezeregyéjszakáról
1977 Muslicák a liftben
Petőfi
1976 Az ötödik pecsét
1975 Gilgames
1974 Uraim, beszéljenek!
Pokol-Inferno
1973 A fekete Mercedes utasai
Zrínyi
1972 György barát
A Müller család halála
Hazai történetek
1970 Magasiskola
1968 Bors
Tiltott terület
Szigorú idők
Téli sport

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama educational satire
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu