Print

Bori Rutkai

 

actor, director, director of photography, contributor, screenwriter

Filmography

actor
 
2006 Nyári Egyenlet
2003 Workshop
József és testvérei - Jelenetek egy parasztbibliából
2001 Az ifjúság megnyugtat
Flakon
director
 
1999 Kicsi kéz teli porral
Fájdalom és humorérzék
director of photography
 
1999 Kicsi kéz teli porral
contributor
 
2007 Nagyvárosi mesék - Darvas Ferenc zeneszerző, zongorista
screenwriter
 
1999 Kicsi kéz teli porral

 

Credited with

András Jeles - director  
Dénes Debrei - actor  
Gyürk Szakonyi - actor  
István Bickei - actor  
Júlia Nyakó - actor  
Károly Szalai - editor  
Tamás Babos - director of photography  
Ágnes Völler - editor  
Ákos Szeift - director of photography  
Alfréd Járay - actor  
András Rutkai - director of photography  
Attila Csáky - producer  
Attila Nagy - director of photography  
Attila Pataki - editor  
Balázs Dobóczi - director of photography  
Bence Darvas - contributor  
Croat Vasile - actor  
Csongor Fazekas - sound postproduction  
Enikő Eszenyi - contributor  
Éva Pataki - director  
Ferenc Pap - director of photography  
Flóra Hartyándi - actor  
Gabriella Dohi - actor  
György Durst - producer  
Györgyi Kari - actor  
István Nyolczas - director  
István Sipos - sound engineer  
János Szirtes - actor  
János Vészi - producer  
Jedno Specko - contributor  
Jenő Hartyándi - producer  
Katalin Juhász - editor  
Kristóf Darvas - contributor  
László Berta - producer  
László Csáki - director  
László feLugossy - actor  
Lili Kedves - director  
Margit Pákozdy - production manager  
Mária Bors - actor  
Nóra Parti - actor  
Péter Vallai - contributor  
Róbert Kiss - director of photography  
Szabolcs Várady - contributor  
Tibor Bánóczki - screenwriter  
Tibor Miltényi - actor  
Timi Tófalvi - actor  
Vivien Kiss - actor  
Zoltán Perovics - set designer  
Zsófi Maurer - actor  
Zsuzsanna Gazsó - editor  

Genres

drama experimental comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu


printed from the following address:

© 2010 filmhu - a magyar moziportál | http://www.magyar.film.hu |