sex hikaye

Nagy Tibor B.

 

director, screenwriter

Filmography

director
 
2009 Nyáresti medvenézőben
2008 Az utolsó borvizes
Az erdélyi macska
2006 Táncos
2005 Frissítő vizeink
Apák és fiúk
Úgy szeretnék jó román lenni
A marosvásárhelyi Teleki Téka
2003 Pejkó
2001 Kannibál idő
Magyar Autonóm Tartomány 1952-1968
1997 Vinczeffy Sándor
1989 Így történt...
Az NDK menekültek kiengedése
"Kis Magyar Világ"
Mihályi Péter
"Észak-erdélyi köztársaság"
Kászon gyöngye
screenwriter
 
2009 Nyáresti medvenézőben
2008 Az utolsó borvizes
Az erdélyi macska
2006 Táncos
2003 Pejkó
1997 Vinczeffy Sándor

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

children portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu