sex hikaye

Simon Szabó

 

actor, director, screenwriter

Filmography

actor
 
2014 Megdönteni Hajnal Tímeát
2013 A legyőzhetetlenek
Fekete leves
2011 Preface
2010 Hazafelé
Magic Boys
2009 Vespa
Papírrepülők
Szíven szúrt ország
Stricik
2008 Rövid, de kemény... életem
2007 Zuhanórepülés
Megyünk
2005 Szupermosás
2002 Zsebzsötem
2001 Moszkva tér
director
 
2013 Fal
2012 Hungary 2011
2009 Papírrepülők
2007 Megyünk
2002 Zsebzsötem
screenwriter
 
2013 Fal
2009 Papírrepülők

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

adaptation action drama fiction adventure short film road movie sci-fi thriller travel comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu