sex hikaye

Csilla Thuróczy

 

production manager

Filmography

production manager
 
2008 Kishalak... Nagyhalak...
2007 Hosszú utazás
2006 Veress Ferenc
2000 A Divaldok
Munkácsy inasa
1998 Hogyan gondolkodnak a kutyák?
1996 Prédikáljatok és tanítsatok
A magányos cédrus
"Mi nemes czéhek"
Himnusz nyolc versszakban
A kapucínusok kriptája
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Iván Lakatos - director of photography  (7)
Judit Moldoványi - director  (5)
Péter Vékás - director of photography  (4)
Zsuzsa Böszörményi - director  (2)
Ádám Rajhona - narrator  (1)
Ákos Sólymosi - sound engineer  (1)
Árpád Reitmeyer - director of photography  (1)
Balázs Dobóczi - director of photography  (1)
Beáta Eszlári - editor  (1)
Belinkij Alekszander - screenwriter  (1)

Genres

educational portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu