sex hikaye

Gábor Horkai

 

director of photography, director

Filmography

director of photography
 
2007 Liliputi Mimikri
Dübörög a nemzeti rock
2006 Lábnyomok
2005 Végállomások
2002 Világbajnok
1997 Mikrokosmos
Schwitter úr
Kelettől nyugatra
Nórácska
1996 Mese az elveszett bárókról
Budapesti tranzit
director
 
1997 Mikrokosmos
1996 Budapesti tranzit

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

educational experimental portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu