Print

Gábor Horkai

 

director of photography, director

Filmography

director of photography
 
2007 Liliputi Mimikri
Dübörög a nemzeti rock
2006 Lábnyomok
2005 Végállomások
2002 Világbajnok
1997 Schwitter úr
Kelettől nyugatra
Nórácska
Mikrokosmos
1996 Mese az elveszett bárókról
Budapesti tranzit
director
 
1997 Mikrokosmos
1996 Budapesti tranzit

 

Reference

 

Credited with

Bence Miklauzic - director  
Gábor Péter Németh - director  
Katalin Halász - editor  
Ákos Gulyás - director of photography  
Attila Csoboth - director of photography  
Attila Dávid Molnár - director of photography  
Balázs Féjja - editor  
Balázs Imre F. - editor  
Balázs Wizner - dramaturg  
Bence Trunkó - production manager  
Bori Kriza - riporter  
Dániel Szandtner - director of photography  
Edit Blaumann - director of photography  
Gábor Kasza - director of photography  
Gábor Viktor Németh - director  
Krisztina Tünde Kovács - director  
Nagy Sándor Cs. - director of photography  
Sebestyén Kodolányi - producer  
Tamás Pál - editor  
Viktor Csaba Németh - director of photography  
Viktor Németh - director of photography  
Zoltán Csincsi - director of photography  
Zoltán Lovasi - director of photography  
Zsolt Ezer - director of photography  
Zsolt Marcell Tóth - editor  

Genres

educational experimental portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu


printed from the following address:

© 2010 filmhu - a magyar moziportál | http://www.magyar.film.hu |