sex hikaye

Bence Miklauzic

 

director, screenwriter, actor

Filmography

director
 
2014 Parkoló
2012 Mennyből az angyal
2010 Éji séták és éji alakok
Children of the Green Dragon
2009 Barbárok
2006 Hősöm tere
A harmadik fiú
2005 Szervét Tibor színművész
2004 Fejezetek az Erények könyvéből
2003 Magyar emlékek Krakkóban
2002 Ébrenjárók
1999 A cenzor
1997 Schwitter úr
Nórácska
1996 Mese az elveszett bárókról
"A szép hűtlenek"
Magyar elsők
ifj. Nagy Zoltán
Dobszerda
screenwriter
 
2014 Parkoló
2010 Éji séták és éji alakok
Children of the Green Dragon
2009 Barbárok
2006 Hősöm tere
2002 Ébrenjárók
1999 A cenzor
actor
 
2002 Simó Sándor

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Márton Miklauzic - director of photography  (8)
Béla Barsi - editor  (4)
János Vecsernyés - director of photography  (4)
Ferenc Lengyel - actor  (3)
Gábor Horkai - director of photography  (3)
György Vass - actor  (3)
Ádám Prim - editor  (2)
Attila Egyed - actor  (2)
Attila Madaras - sound engineer  (2)
Credited with more további közös

Genres

adaptation drama film-essay educational experimental crime historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu