sex hikaye

Zsolt Haraszti

 

director of photography, director

Filmography

director of photography
 
2001 A Magyar villa
1997 Irány Kalifornia!
1996 Operaház
1994 Pá Drágám
Szél
1992 Goldberg variációk
1991 Erózió
1990 Mátyás király Debrecenben
1983 Csapda
1977 A luxusvilla titka
1975 Négy bagatell - Maszkok - Elmozdulások
1974 Hogyan verekedett meg Jappe és Do Escobar után a világ
1973 Bajuszverseny
Celofánvirágok
Reneszánsz emlékek
director
 
1997 A csodálatos mandarin
1996 Operaház

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama film etude educational
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu