sex hikaye

Zoltán Lovasi

 

director of photography, screenwriter, director

Filmography

director of photography
 
2013 Overdose - Vágta egy Álomért
Szerelempatak
2012 Én is téged, nagyon
2011 Szekondlájf
Kodály generációk
Just the Wind
2010 East Side Stories
Innováció az emberért - Az internet, mint önálló organizmus
Az ellenség köztünk van
Ennél jobb már nem is lehet
2009 Tour
Kémek a porfészekben - Rimner Gábor története
Aczél
2008 Santostól Sántosig
Csillogás
Tejjel folyó Kánaán
Odaát
2007 Út Calarasiba - Egy sikeres vállalkozó képe
Dübörög a nemzeti rock
Koreszmék és táborok
2006 Trio Midnight
Pali bácsi
Élik az életüket - kárpátaljai szilánkok
A barátkozás lehetőségei
Csendesfilm
Projekció
Szabados György - Az események titkos története
2005 Természetes víziók
Aki önmaga legnagyobb ellenfele volt
Szabad vagyok - egy film Grencsó Istvánról
Ando Drom - Úton Zsigó Jenővel
2004 Pörgés
Utazások egy szerzetessel
Kiállítás
Meglepetés
Drága Nagyi!
Anima Formosa
Bosszú - Johannes Kurka
2003 A tévé és én
A vonat
Portrék Angliából
A sor
Forest
2002 Mami, blue
Elszakítva
Partik népe
A megye árvái
2001 Szegény kisfiú
Emberek - Homo provintialis
1997 Benda színész eltűnése
Tálentum
Lator László költő
Collégium Martineum
Kovalik Balázs operarendező
screenwriter
 
2002 Szülőfalum Budapest
director
 
2010 Ennél jobb már nem is lehet

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Gábor Zsigmond Papp - director  (7)
András Muhi - producer  (6)
Csaba Szekeres - director  (6)
Benedek Fliegauf - director  (5)
Dezső Zsigmond - director  (4)
Ernst Thomas - editor  (4)
Miklós Szederkényi - production manager  (4)
Csaba Farkas - director of photography  (3)
Eini Sonia El - director  (3)
Gábor Ferenczi - director  (3)
Credited with more további közös

Genres

adaptation mockumentary drama educational experimental short film concert portrait romantic historical
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu