sex hikaye

Mihály Morell

 

editor

Filmography

editor
 
1988 Titánia, Titánia, avagy a dublőrök éjszakája
1985 A nagy generáció
1983 Te rongyos élet
1982 Dögkeselyű
1978 80 huszár
1977 Veri az ördög a feleségét
1976 Árvácska
1972 Fuss, hogy utolérjenek
Lila ákác
1971 Szindbád
1969 Történelmi magánügyek
Virágvasárnap
1968 Feldobott kő
1967 Tanulmány a nőkről
1966 Aranysárkány
Az Orvos halála
És akkor a pasas...
1965 A tizedes meg a többiek
Elégia
1963 Pacsirta
Tücsök
1962 Felmegyek a miniszterhez
1960 Kálvária
Légy jó mindhalálig
1959 Kölyök
1957 Bakaruhában
1956 Tanár úr kérem...
Szakadék
1955 A 9-es kórterem
1954 Fel a fejjel
1953 Kiskrajcár
1950 Kis Katalin házassága
1948 Forró mezők
1947 Ének a búzamezőkről

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Ádám Szirtes - actor  (6)
Antal Páger - actor  (6)
Ferenc Bessenyei - actor  (6)
György Illés - director of photography  (6)
Iván Darvas - actor  (6)
Márton Keleti - director  (6)
Imre Sinkovits - actor  (5)
István Hildebrand - director of photography  (5)
József Bihari - actor  (5)
László Ranódy - director  (5)

Genres

drama film etude romantic satire comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu