sex hikaye

Tamás Barlay

 

director, news-editor

Filmography

director
 
2007 Lovasnomádok utódai Indiában
Ferencesek Erdélyben
2005 "Őseink hite"
2004 A Lélek erejével
2003 "Segíts magadon, és az Isten is megsegít"
Ázsia elzárt szíve: Ujgúria
Az utca másik oldalán
2002 In vivo heroin
2001 Leventék atyja
A csíksomlyói Babba Mária
Iskola a Gyimes völgyében
Iskola a Gyimesekben
Isten kezében
A Kalot múltja és jelene
news-editor
 
2009 Református istentisztelet Budapest-Békásmegyerről
2001 Az Úr érkezése - Bözödújfalu
Hilarion Alfejev püspök: MÁTÉ PASSIÓ

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

educational concert
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu