sex hikaye

Margit Bara

 

actor

Filmography

actor
 
1973 Gúnyos mosoly
Zrínyi
1970 N. N. A halál angyala
1969 Imposztorok
1966 Hideg napok
Édes és keserű
Aranysárkány
1964 Miért rosszak a magyar filmek?
Ha egyszer 20 év múlva...
1963 Pacsirta
Párbeszéd
1962 Kertes házak utcája
1961 Katonazene
1960 Zápor
1959 Szegény gazdagok
1958 Csempészek
Ház a sziklák alatt
1957 Bakaruhában
A tettes ismeretlen
1956 Szakadék

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Ferenc Bessenyei - actor  (6)
György Illés - director of photography  (6)
Antal Páger - actor  (5)
Ádám Szirtes - actor  (4)
Iván Darvas - actor  (4)
László Ranódy - director  (4)
Mihály Morell - editor  (4)
Miklós Gábor - actor  (4)
Teri Horváth - actor  (4)

Genres

drama romantic satire
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu