sex hikaye

András Salamon

 

director, screenwriter, director of photography

Filmography

director
 
2012 Hungary 2011
2010 Nightfall
2009 Viszlát, Adél!
2007 Meséld el...
A város ritmusa
2004 Getno
2000 Elveszett család
1999 Szeptember
Jonuc és a koldusmaffia
1998 Közel a szerelemhez
1997 Városlakók
1996 Huttyán
A rádió
1994 Koldusgyerekek
1992 Zsötem
A kommunizmus igérete
screenwriter
 
2009 Viszlát, Adél!
2007 Meséld el...
A város ritmusa
2004 Getno
2000 Elveszett család
1999 Jonuc és a koldusmaffia
Szeptember
1998 Közel a szerelemhez
1992 Zsötem
1990 Itt a szabadság!
director of photography
 
2009 Viszlát, Adél!
2007 A város ritmusa
1999 Jonuc és a koldusmaffia
Robot
1996 Emlékszem egy városra
A rádió
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama educational experimental portrait historical
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu