sex hikaye

Zoltán Bacsó

 

director of photography

Filmography

director of photography
 
2011 The Tragedy of Man
2009 A sellő és a halász
2006 Töredékek - 1956
2004 Az idő látképei
2003 Árgyélus királyfi
2002 Ének a csodaszarvasról
Az én kis városom
A fény pillanata
2001 Fekete lyuk-fehér lyuk
Mosolygó szomorúfűz
2000 Szindbád, bon voyage!
1999 Boldog világvége
1998 Jónás
A muzsikás kismalac
1997 Az ember tragédiája
1996 Nefelejcs
Sírj!
1995 Fény és árnyék
A tánc
Ecotopia
1994 A hetedik testvér
1992 Zöld intelmek minden napra
1990 Allegro Vivace
1989 A kert
Vigyázat, lépcső!
1987 Isten veled kis sziget!
Leo és Fred, avagy igaz történetek két jó barátról
1986 A szél
1985 Mátyás, az igazságos
1983 Békéltető expedíció a Mars bolygóra
1982 Fehérlófia
1981 Moto perpetuo
1977 Küzdők
1973 János vitéz
1967 A Nap és a Hold elrablása
Sosem volt cigányország...
Holtágban

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Magda Hap - editor  (8)
Marcell Jankovics - director  (6)
István Orosz - director  (5)
György Varga - director of photography  (3)
Líviusz Gyulai - director  (3)
Dóra Keresztes - director  (2)
Edit Bleier - producer  (2)
Imre Madách - writer  (2)

Genres

adaptation animation family romantic
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu