sex hikaye

Tamás Somló

 

director of photography, director, screenwriter

Filmography

director of photography
 
1976 Kísértet Lublón
1973 Ártatlan gyilkosok
1972 Volt egyszer egy család
Emberrablás magyar módra
1969 Ismeri a szandi mandit?
1968 Elsietett házasság
Eltávozott nap
Fényes szelek
1967 Csillagosok, katonák
Egy szerelem három éjszakája
1965 Szegénylegények
Zene és számológép
1964 Így jöttem
1963 Oldás és kötés
1962 Borsos Miklós
1958 A harangok Rómába mentek
director
 
1970 A halhatatlan légiós, akit csak péhovárdnak hívtak
1965 Zene és számológép
screenwriter
 
1970 A halhatatlan légiós, akit csak péhovárdnak hívtak
1965 Zene és számológép

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Miklós Jancsó - director  (6)
Zoltán Farkas - editor  (6)
András Kozák - actor  (5)
Ferenc Kállai - actor  (5)
Gyula Hernádi - screenwriter  (5)
József Madaras - actor  (5)
Jácint Juhász - actor  (4)
Lajos Őze - actor  (4)
Béla Barsi - actor  (3)

Genres

drama crime portrait satire comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu