sex hikaye

Tamás Zányi

 

sound engineer, sound

Filmography

sound engineer
 
2014 Szabadesés
2011 Final Cut – Ladies & Gentlemen
2010 Team Building
Az úr elköszön
Apaches
2009 Ketten egy fészekben
Koccanás
A Nibelung-lakópark
2008 The Counterpart
2007 Türelem
2006 Vakáció
Miss Universe 1929 - Lisl Goldarbeiter - a Szépség útja
Euripidész: Iphigeneia Auliszban
Coming soon
Határvidék
2005 Oldalbordák
Csendes éj
Taxidermia
Az élet vendége - Csoma legendárium
Egyvezérszavas védelem
2004 Szezon
Dealer
Before Dawn
2003 Forest
2002 Hukkle
1999 Zárás
sound
 
2011 Valami kék
Finale
2010 Riportré Kovásznai 2010
East Side Stories
2009 Orsolya
2007 Az elsőszülött
Hanna
2002 A flaszter népe - Szülőfalum, Budapest
2001 Moszkva tér
2000 Macerás ügyek
Öt után, hat előtt
pictures
No picture
Videos
No video

awards

2008 Santiago Chilean International Short Film Festival: Best Sound

 

Credited with

András Muhi - producer  (8)
Béla Barsi - editor  (7)
Ferenc Török - director  (6)
Dániel Garas - director of photography  (5)
Mátyás Erdély - director of photography  (5)
Péter Politzer - editor  (5)
Ferenc Elek - actor  (4)
György Pálfi - director  (4)
János Breckl - costume designer  (4)
Judit Czakó - editor  (4)
Credited with more további közös

Genres

adaptation animation drama educational experimental short film portrait romantic satire theatre play comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu