sex hikaye

József Szolnoki

 

director of photography, director, editor, actor, screenwriter, contributor, set designer

Filmography

director of photography
 
2009 Hun volt, hun nem volt
2006 Hallo
2005 Modern Rómeó
2002 Mediawave koncertek - Trevor Watts "Moiré Music Group"
Mediawave koncertek - Savale Fanfare
1999 Pannon halom
1997 Leptinotarsa, avagy privát nyomozati anyag a krumplibogár titokzatos feltűnéséről Magyarországon
Na, ez a Lajkó Félix
1996 A "nagy" húsleves
Gyimesi filmüzenet
Kishúsleves
Késő Búcsú
director
 
2009 Hun volt, hun nem volt
2006 Hallo
2004 Turfáni képeslapok
1999 Pannon halom
1997 Leptinotarsa, avagy privát nyomozati anyag a krumplibogár titokzatos feltűnéséről Magyarországon
editor
 
2009 Hun volt, hun nem volt
2006 Hallo
1997 Leptinotarsa, avagy privát nyomozati anyag a krumplibogár titokzatos feltűnéséről Magyarországon
actor
 
2000 Szoboravatás
1996 Kishúsleves
A "nagy" húsleves
screenwriter
 
2006 Hallo
contributor
 
2001 Värttinä
set designer
 
2007 Lassú tükör
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Jenő Hartyándi - director  (5)
Sándor Lengyel - director of photography  (5)
Mihály Buzás - actor  (3)
Sándor Silló - director  (3)
"Toto" Ferenc Komjáti - production manager  (2)
András Szőke - actor  (2)
Csaba Vándor - director of photography  (2)
Gábor Merza - actor  (2)
György Durst - producer  (2)
Kornél Szilágyi - director of photography  (2)

Genres

mockumentary drama educational experimental concert historical
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu