sex hikaye

Gergely Fonyó

 

director, screenwriter, director of photography

Filmography

director
 
2009 Made in Hungaria
2008 Élő történelem - Domonkos Miksa
2007 Ocskay László százados, az elfelejtett hős
2006 Idegölő
Világos falak
Tibor vagyok, de hódítani akarok
2005 Fekete, piros
2002 Na végre, itt a nyár!
Tea
2000 Cseh Tamás film
1999 Kelj fel, Jancsi
1998 Látogatás
screenwriter
 
2008 Élő történelem - Domonkos Miksa
2006 Tibor vagyok, de hódítani akarok
Világos falak
2000 Cseh Tamás film
1999 Kelj fel, Jancsi
1998 Látogatás
director of photography
 
1996 Növekvő város
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama children experimental nature historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu