Print

Gergely Fonyó

 

director, screenwriter, director of photography

Filmography

director
 
2009 Made in Hungaria
2008 Élő történelem - Domonkos Miksa
2007 Ocskay László százados, az elfelejtett hős
2006 Világos falak
Tibor vagyok, de hódítani akarok
Idegölő
2005 Fekete, piros
2002 Na végre, itt a nyár!
Tea
2000 Cseh Tamás film
1999 Kelj fel, Jancsi
1998 Látogatás
screenwriter
 
2008 Élő történelem - Domonkos Miksa
2006 Világos falak
Tibor vagyok, de hódítani akarok
2000 Cseh Tamás film
1999 Kelj fel, Jancsi
1998 Látogatás
director of photography
 
1996 Növekvő város

 

Credited with

Anita Dunai - costume designer  
Gábor Halász - director of photography  
Gábor Kálomista - producer  
Kollarik Tamás dr. - screenwriter  
Mano Csillag - editor  
Balázs Márton - director of photography  
Bence Gyulai - director of photography  
Károly Gesztesi - actor  
László Kántor - producer  
Lehel Kovács - actor  
Piroska Molnár - actor  
Sándor Kiss - director of photography  
Viktória Horváth - set designer  
Ádám Lábodi - actor  
Ádám Neményi - producer  
Ákos Orosz - actor  
Ákos Tihanyi - choreographer  
András Ozorai - production manager  
Andrea Szulák - actor  
Antal Cserna - actor  
Aranka Rónai - actor  
Áron Losonczi - screenwriter  
Attila Gallus - actor  
Bálint Egri - actor  
Baruch Chava - expert  
Bea Lass - actor  
Béla Kovács - editor  
Bence Márton Gyulai - director of photography  
Bernadett Gregor - actor  
Boulamatsis Alkis - actor  
Csaba Pék - production manager  
Dávid Lukács - director of photography  
Dragoumi Natalia - actor  
Eszter Majoros - editor  
Eszter Mazányi - actor  
Éva Fonyó - set designer  
Éva Kerekes - actor  
Éva Vándor - actor  
Gábor Harmat - screenwriter  
Gábor Herendi - director  
Gábor Kádár - expert  
Gábor Novai - music director  
Gábor Reviczky - actor  
Gábor Szitányi - director of photography  
Gellér B. István - writer  
Gergely Csizmadia - actor  
Géza Bereményi - contributor  
Hegedűs D. Géza - actor  
István Király - editor  
István Tasnádi - screenwriter  
Iván Fenyő - actor  
Jacobs Jon - actor  
József Cirkó - producer  
József Szarvas - actor  
Juli Básti - actor  
Kata Gáspár - actor  
Katz Ira - editor  
Kornél Simon - actor  
Kristóf Németh - actor  
Margit Földessy - actor  
Mihály Szabados - actor  
Miklós Fenyő - music  
Newmark Joan - actor  
Nóra Tábori - actor  
Norbert Köbli - screenwriter  
O'Shea Cathleen - actor  
Péter Fancsikai - actor  
Péter Janicsek - actor  
Péter Jánosi - actor  
Péter Rudolf - actor  
Péter Scherer - actor  
Péter Szatmári - director of photography  
Péter Tímár - editor  
Punito Pete - actor  
Réka Divinyi - screenwriter  
Robard Susan - actor  
Róbert Hrutka - music  
Róbert Kardos - actor  
Roy - music  
Rudolf Ocskay - screenwriter  
Salem Laura - costume designer  
Sándor Csányi - actor  
Sándor Csukás - director of photography  
Sándor Kardos - director  
Sipos Máté Szabó - director of photography  
Skuts Peter - editor  
Soós János Baksa - contributor  
Tamás Dunai - actor  
Tamás Végvári - actor  
Tibor Pál - production manager  
Titánia Valentin - actor  
Tünde Kiss - actor  
Vajk Szente - actor  
Viktor Baradlay - actor  
Zoltán Koppány - actor  
Zouganelis Yannis - actor  
Zsolt Nánássy - set designer  

Genres

drama children experimental nature historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu


printed from the following address:

© 2010 filmhu - a magyar moziportál | http://www.magyar.film.hu |