sex hikaye

Károly Safranek

 

actor

Filmography

actor
 
2009 Poligamy
2001 Anarchisták
2000 Bizarr románc (Tanyasi dekameron)
1997 A villamos
1996 Caligula
1992 Sántha József: A legnagyobb
1986 Csongor és Tünde
1977 Ki látott engem?
Galilei
Jules Verne: 80 nap alatt a Föld körül
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama romantic theatre play comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu