sex hikaye

Gábor Balog

 

director of photography, director

Filmography

director of photography
 
2010 A falak őrzői I-II.
2008 Az Ormánság senkié se
Hanukarácsony
2007 Megmaradtak maradéka
Kalef - A Moszkva téri galeri
Boszporusz felett a híd
2006 Tibetben a lélek
Örök Éva
Kitelepítettek - Nagykovácsi 1946-2006
2005 Scampolo
Archibald és társai
Elveszett képmás
Szabad Ózd
2004 Történetek az elveszett birodalomból
Két találkozás
Az árulásról
2003 R. B. kapitány - Radics Béla emlékére
Elfeledve: Freskók Gömörből
2002 A múzsa csókja
A megye árvái
2001 A bajások törzse - Teknővájók
A Mária Valéria híd újjáépítése
2000 Rendőrsztori
1999 Kalandozásaink Faludy Györggyel
Kisszínpadon nagy színház
1998 Egy tél az Isten háta mögött
1997 Szökés
1996 Na... bumm!
Családi nyár
1995 Mondani a mondhatatlant - Elie Wiesel üzenete
1994 Köd
Ébredés
Állásából felmentve
A Dunánál
Kalandozások Faludy Györggyel
director
 
2011 Vallásosfilm
2010 A falak őrzői I-II.
2008 Hanukarácsony
2007 Megmaradtak maradéka
2005 Elveszett képmás
2004 Az árulásról
Két asszony könnyei

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

András Kisfaludy - director  (5)
András Bálint - actor  (3)
Ádám Csillag - director  (2)
Farkas-Zoltán Hajdú - co-director  (2)
Ferenc Tolvaly - director  (2)
Gyöngyi Szabó - director  (2)
István Dékány - director  (2)
Judit Elek - director  (2)
Krisztina Deák - director  (2)
Sándor Kardos - director of photography  (2)

Genres

action drama bio educational portrait historical music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu