sex hikaye

László Cselényi

 

director, screenwriter, director of photography, actor, original idea, writer

Filmography

director
 
2008 ...És ilyen Lili!
2007 Nyitva látám mennyeknek kapuját...
Ó, fényességes szép hajnal
Szíria - Az idő szárnyain
2006 Azeri mozaik
Mátyás, a sosem volt királyfi
Csend
Csend - Héjja Sándor
2004 Oroszlán és ökör
Hunok (a háztetőkön) Párizsban
Magyar szellem a brit szigeten
2003 Sorompók
Korzikai kérdőjelek
2002 Viaszfigurák és gondolatok
Az utolsó pillanat
Én száz évre tervezek
Szegény Tisza, miért is bántjátok?
Kunok és bálványok
A megszállott
Vértanúink, hitvallóink
Egyiptom írnoka
Viaszfigurák
2001 Kónya & Conia
Sinkovits Imre a mi képernyőnkön
Történelmet hazudni nem lehet
2000 István, az egyetemes szent
Betlehemes körút
Zenés Bibliai barangolás
Legendárium: Teller
1999 Tükör
Baránszky László
Kinga üzenete
1998 Teremtés az erdei tisztáson
Egy lány elindul
1997 Színészportrék
"Vasfüggöny"
Etus néni
Keresztelő
Tekercsek vándortarisznyában
1996 Zsoltárok
Minoritates Mundi
1994 Időgörbülés - Tunézia
Hidegrázás
Volt egyszer egy kis zsidó
1993 Ördögváltozás Csíkban
Kanári - Kosztolányi Dezső
1991 Tavaszi mámor...
1987 Csillagvitéz
Magyar Európa
Szent Benedek lányai I-II.
Láss! Hallgass! Érezz!
Honvágy Tamás Gábor módra
Varga Sinai Gizella és társai - Teherán, 1994.
Tálentum
In memoriam Reményik Sándor
screenwriter
 
2007 Ó, fényességes szép hajnal
2002 Viaszfigurák és gondolatok
2000 Zenés Bibliai barangolás
1997 "Vasfüggöny"
1991 Tavaszi mámor...
director of photography
 
2007 Szíria - Az idő szárnyain
1996 Zsoltárok
actor
 
2007 Európai biográfiák kelettől nyugatig
original idea
 
2008 Állomás
writer
 
In memoriam Reményik Sándor

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Ferenc Zalányi - director of photography  (26)
László Ramm - director of photography  (9)
Péter Molnár - director of photography  (6)
András Sütő - writer  (4)
Zsolt Tóth - director of photography  (4)
Erika Katona - presenter  (3)
Péter Vékás - director of photography  (3)
Rezső Wonke - director of photography  (3)
Zsolt Balogh - director  (3)
Adrienne Horváth - director of photography  (2)

Genres

family drama educational portrait music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu