sex hikaye

Tamás Kollányi

 

editor

Filmography

editor
 
2010 Adrienn Pál
2006 Friss levegő
2005 Kontakt
Ők
Palika leviszi a szemetet
2004 Kis Apokrif No. 2.
2003 A ház
2002 Gumiember
Mariann
2001 Anarchisták
Papsajt
Fekete-fehér, igen-nem
1996 A WAPRA-jelentés
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

mockumentary drama experimental portrait road movie
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu