sex hikaye

László Dózsa

 

actor

Filmography

actor
 
2006 Nagyvizit
1986 Akli Miklós
1985 A kárókatonák még nem jöttek vissza...
1984 Elcserélt szerelem
1983 Gyertek el a névnapomra
1982 Csak semmi pánik
1980 IV. Henrik király
1978 80 huszár
Végkiárusítás
Bolondok bálja
1977 Peer Gynt
Baleset
1976 Hungária Kávéház
1975 Othello
1974 A farkasok
1973 A professzor a frontra megy
...és a holtak újra énekelnek
1972 Kísérleti dramaturgia
Gazdag szegények
Dániel
Szigorú idők

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

action drama children theatre play comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu