sex hikaye

István György

 

director

Filmography

director
 
1994 Nemes Endre művészete
1993 Trauner
1991 Siklós
1990 Vörös sziklák
A művészetek városa - Szentendre
1988 Szentendrei művésztelep (1928-1945)
Szentendrei művésztelep (1945-1969)
Földobott kő...
1987 Rönkhúzás Katafán
Bűnrészesek
Szigliget
Klumpa
1986 Szembesítés
Papírgyártás
Papírfeldolgozás
Teremtés
Zsennye
Veszélyes kaland
1985 A forma szerelmesei
A véső művészei
1984 Banánhéj esete
Műteremlátogatás
Magyar szobrászat 1945-1984
1983 Gondolatok a grafikáról
Látogatóban
Színe és fonákja
Tavaszünnep
1982 Kodály Zoltán
Tsz-portré
Vallomások a grafikáról
Veszély
1981 Hagyaték
Molnárok, malmok...
A mi városunk, Miskolc
Ave Maria
1980 A csillagok életútja
Bizonyítási eljárás
Mezőgazdaságunk eredményei
Jelenjék meg a Vasas székházban
A csillagok is meghalnak?
Helyszínelés
1979 Forró nyomon üldözés
Hegedű
1978 Hárman együtt
Emberek, sorsok
A magyar mezőgazdaság
1977 A hellenisztikus görög művészet
A görög művészet kezdete
A görög művészet klasszikus kora
Szobrászati technikák I-II.
1976 Etruszk művészet
A naprendszer
Új ablak a világűrre
Világot teremtők
1975 Színek, formák, évek
Mykéné művészete
Munkásábrázolás
Kréta minosi művészete
1974 Kezünkben a világ
Egy nap a Bükkben
Hej, édes szülőimék
A mi családunk
1973 Dudanóta
Pillantás a számítógépbe
A kelták művészete
Az agyag művészete
1972 Sokszögeszterga
Bronzkori művészet
Poloveci táncok
Nyolc év után
Sumér és akkád művészet
A szkíta művészete
Babilónia és Asszíria művészete
1971 Az ősember művészete
Mindennapi téma
Inspiráció
Az ókori Egyiptom művészete I-III.
1970 Zöldségfélék szárítása
Egy darab élet
Villamos motorok védőberendezései
Anyagmozgató gépek szerkezeti elemei I.
Üveg az építészetben
1969 Az üveg fizikája
Üzenetek
Így látom én
Ipari gázégők
Andrej Rubljov
1968 Repülő csészealjak
Ikonok világa
Kezek
1967 A holnap küszöbén
Kerékpáros történetek
Milyen egy atomerőmű?
Nyomtatott áramkörű huzalozás tervezése I.
Nyomtatott áramkörű huzalozás tervezése II.
Egy bolygó nem tér vissza
Bogyósgyümölcsűek növényvédelme
1966 Képek a balett történetéből I-III.
Baráti tanácsok
Épületek szerkezetfajtái
1965 Baleset után
A talajművelő gépek beállítása I-II.
Traktorok karbantartása
Holtpont
Kötelességünk
Mese rólunk
1964 A traktorjavítás új módszerei
Első napok
Méhek a mezőgazdaságban
Anyagmozgatás a mezőgazdaságban
Korszerű vetőburgonya-termesztés I-II.
Hőre lágyuló műanyagok feldolgozása
Halmazállapotok
1963 Tehetetlenségi erők
Korszerű fejtési munkahelyek III.
A tánc eredete
A gépesített földmunka
Csillagunk, a Nap
1962 Építünk
Halló, Service!
A megvalósulás útján
Életmentő gépek
Okos állatok
Szilikózis ellen
1961 Építőiparunk gépesítése
A hangyák élete
A talaj élővilága
Faipari termékek gyártása az építőiparban
Őszintén a rákról
1960 Paradicsomtermesztés
Emberek, figyelem! I-II.
A kőolaj feldolgozása
Revolverautomata
Többet olcsóbban
A tűz országútján
Kedves látogatók
A világegyetem örök törvényei
Egy nap a világon
1959 Helyünk a végtelenben
Óh, pestiek!
1958 Gebék és paripák
Köszönjük, pestiek
1957 Házi patika
1956 Jól megjárta
Üszőnevelés
Nem mindegy
Baromfi pestis
Fogaskerékgyártás
1955 Hatszáz hold gazdái
Ide figyeljenek, emberek!
Új élet Fejérben
Szállítógépek megelőző karbantartása
Millszekundos robbantás
Vándorméhészek
1954 Helyes takarmányozás
Pusztító esők
Őszi munkák, vetés
Este a kultúrházban
1953 Bányászatunk új utakon
A haza javára, magad hasznára
1952 Dalolj, sportolj, tanulj velünk!
Hősök gyermekei
Százezrek mozgalma
1951 A szovjet mezőgazdasági küldöttség tanításai
Épül a békemű
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

children educational
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu