sex hikaye

András Komlós

55 (25 May, 1966 )

 

director, actor

Filmography

director
 
2007 Rocklexikon 2. rész - Bergendy István és Zalatnay Sarolta
2005 Horváth Ádám 75 éve
Jumurdzsák gyűrűje
2004 A Főtér receptjei
2002 Brahms hangverseny
2001 A Nemzeti Filharmonikus Zenekar Haydn-, Mozart-, Chopin-estje
1999 Fryderyk Chopin 1810-1849
1997 Rost Andrea énekel
1995 Dr. Palló Imre operaénekes
1994 Csenki Imre
Farkas Ferenc zeneszerző
1993 Beethoven: V. szimfónia
Simándy József - vallomások szóban és zenében
Bartók Béla: Concerto
Rost Andrea
Haydn: Cecília-mise
Az olasz Alpesi Dandár
Jandó Jenő zongoraművész
Nemzetközi Klezmer Fesztivál
actor
 
1990 A főügyész felesége

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

concert portrait music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu