sex hikaye

Ferenc Zádori

 

director of photography

Filmography

director of photography
 
2000 Parti Nagy Lajos: Mauzóleum
1997 Sok hűhó Emmiért
Anconai szerelmesek
1996 Aranyoskáim
1995 Szemben a Lánchíd oroszlánja
Három idegen úr
1994 Advent a Hargitán
1990 Bekerítve
1989 Alapképlet
1986 Elysium
1985 Kaviár és lencse
1984 Az óriás
Rafinált bűnösök
1983 Békestratégia
1982 A bankett
1981 A Kazal
1979 Napforduló
Bajazzók
1976 Százéves asszony
A vihar
1975 Utánam, srácok!
1973 Giordano Bruno megkísértése
Molnár Ferenc: Az ibolya
Az öreg gavallér
Weill - Csákányi-est
Neil Simon: A napsugár fiúk

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

György Molnár - director  (6)
András Kern - actor  (5)
Judit Szekulesz - costume designer  (5)
Miklós Benedek - actor  (4)
Rita Dévényi - set designer  (4)
Erika Szántó - screenwriter  (3)
Lajos Őze - actor  (3)
László Sinkó - actor  (3)
Levente Málnay - director  (3)

Genres

drama children portrait theatre play music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu