sex hikaye

István Király

 

editor

Filmography

editor
 
2010 Test
2008 Valami Amerika 2
Kalandorok
2007 Konyec - Az utolsó csekk a pohárban
2006 Lora
2004 Állítsátok meg Terézanyut!
2003 Kontroll
2002 Tea
2001 Valami Amerika
1996 A bűvész
1993 Főszerepben Fehér György

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Gábor Herendi - director  (4)
Balázs Hujber - production designer  (3)
Csaba Pindroch - actor  (3)
Eszter Ónodi - actor  (3)
Ferenc Elek - actor  (3)
Ferenc Hujber - actor  (3)
Győző Szabó - actor  (3)
Gyula Pados - director of photography  (3)
István Bodzsár - producer  (3)
Péter Szatmári - director of photography  (3)
Credited with more további közös

Genres

drama romantic thriller comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu