sex hikaye

Viktor Bánky

 

director, editor, screenwriter

Filmography

director
 
1944 Boldoggá teszlek
1943 Házassággal kezdődik
Makacs Kata
Kölcsönadott élet
A Benedek-ház
1942 Szerető fia, Péter
Keresztúton
1941 Az ördög nem alszik
András
Régi keringő
Doktor Kovács István
1940 Igen vagy nem?
1939 A miniszter barátja
Áll a bál
Tokaji aszú
editor
 
1939 János vitéz
A miniszter barátja
1938 A Noszty fiú esete Tóth Marival
Elcserélt ember
A leányvári boszorkány
1937 A férfi mind őrült
A kölcsönkért kastély
1934 Az iglói diákok
Egy éj Velencében
screenwriter
 
1944 Boldoggá teszlek
1942 A hegyek lánya
1939 Áll a bál
A miniszter barátja
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Antal Páger - actor  (7)
István Eiben - director of photography  (7)
Gyula Csortos - actor  (6)
Barnabás Hegyi - director of photography  (5)
Éva Szörényi - actor  (5)
Tivadar Bilicsi - actor  (5)
Erzsi Simor - actor  (4)
György Dénes - actor  (4)
Gyula Gózon - actor  (4)
István Békeffy - screenwriter  (4)

Genres

drama melodrama romantic comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu