sex hikaye

Zoltán Csáky

 

director, news-editor, screenwriter, presenter, actor, dubbing voice

Filmography

director
 
2008 Magyarok Zürichben
Arcélek
2007 Kastély a Kárpátokban
2001 Futballsztár Erdélyből: Bölöni László
1994 Hunyorgó szabadsággal
news-editor
 
2008 Arcélek
2003 Székely vértanúk 1854
Vannak vidékek
Van-e magyar jövő Kolozsváron?
screenwriter
 
2008 Magyarok Zürichben
2007 Kastély a Kárpátokban
Szétszóródtunk
Vannak vidékek
presenter
 
2008 Arcélek
actor
 
2006 Masszázs-varázs
dubbing voice
 
2008 Charles Simonyi, a meta-utazó: Az Uráltól a szoftvergyárig

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

educational portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu