sex hikaye

Károly Hajduk

 

actor

Biography

Díjak: 2006 - POSZT: Legjobb 30 év alatti színész (Shakespeare: Troilus és Cressida)

Filmography

actor
 
2013 Nekem Budapest
2011 Nekem lőttek
2010 Kolorádó Kid
Az utolsó kép
2009 Adás
2008 Euripidész: Médeia
2006 Lora
2005 Lux úr szabadalma
2004 Fekete kefe
Playing God
2003 Libiomfi
2002 Ébrenjárók
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama experimental romantic theatre play sketch historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu