sex hikaye

Szabolcs Mosonyi

 

director, director of photography, editor, producer, sound, cast

Filmography

director
 
2008 Visszatérés Bharatpurba
Pannon sivatag
2006 Gyapjaspille - Hernyók a pokolból
2005 Gyapjas Pille
2004 Gemenc, a magyar Amazónia
2003 A tátrai zergék megmentése
Amikor a Tisza virágzik
2002 Mesél a láperdő
Élő holtágak
A Kárpát-medence vadvilága
director of photography
 
2011 Wild Hungary
2008 Pannon sivatag
Visszatérés Bharatpurba
2006 Gyapjaspille - Hernyók a pokolból
2004 Gemenc, a magyar Amazónia
A vértesi példa
2003 A tátrai zergék megmentése
Amikor a Tisza virágzik
2002 Mesél a láperdő
A Kárpát-medence vadvilága
editor
 
2008 Visszatérés Bharatpurba
Pannon sivatag
2003 Amikor a Tisza virágzik
2002 Élő holtágak
producer
 
2008 Pannon sivatag
Visszatérés Bharatpurba
sound
 
2008 Visszatérés Bharatpurba
cast
 
2008 Visszatérés Bharatpurba
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

educational nature
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Contact

Links

IMDb
Port.hu