sex hikaye

Károly Cserepes

 

music

Filmography

music
 
2007 Nap jön a menny hajlatán - Bioenergia és vidékfejlesztés
2006 A Herceg haladéka
Cserfa
2004 Növénygyűjtemény - Domonyvölgy
2003 Ikonosztáz - magyarországi hittörténet
2002 Rabszolgavásár
2001 Vakvagányok
2000 Ikonosztáz
István, az apostoli király
1996 Sírj!
Érzékek iskolája
1989 Vigyázat, lépcső!
Magyar Szent Mózes
Ösvény a világ tetején

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Orsolya Székely - director  (8)
Zsolt Marcell Tóth - director of photography  (6)
Klára Péter - director of photography  (4)
Andrea Németh - screenwriter  (2)
Frigyes Marton - director of photography  (2)
Gábor Kálomista - producer  (2)
István Orosz - director  (2)
Júlia Nyakó - actor  (2)
Kati Lázár - actor  (2)
Lukács Bicskei - actor  (2)

Genres

drama educational satire historical
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu