sex hikaye

Gábor Kertai

 

editor, director of photography, producer

Filmography

editor
 
2010 East Side Stories
2008 Rövid, de kemény... életem
2006 Szűzijáték
Kirándulás
2005 Fej vagy írás
director of photography
 
2006 Téli mese
Pszichonauták
Gouranga
producer
 
2006 Téli mese
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

adaptation drama short film comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu