sex hikaye

Károly Duló

 

director, screenwriter, producer, director of photography, news-editor, writer

Filmography

director
 
2006 Betájolt öröklét
Városépítő Bernády György
Mozgó világ
2005 Országépítő
Aki Torockót választotta
2004 Teremtő szorgalom
2002 A nemzeti építészet mestere: Lechner Ödön
Elvesztegetjük vagy újrateremtjük, mit ránk hagytak elődeink?
Múltidéző kövek
2001 Gigászok arca
2000 Formanyelv és mesterség - Rétfalvi Sándor szobrászművész
Provinciális szecesszió
1998 Veled vagy ellened - Játékelmélet tanulságokkal II.
Mese világ
Polgársziget
Festett kazetták világa
Sokszínű egység
Pénzárverés - Játékelmélet tanulságokkal I.
1996 Kultúrák keresztútján
Beavatkozások
Csodagépezet
Patikamúzeumok, múzeumpatikák
A fényesség titkainak tudója
1995 Tanúfa
1994 Barokkvilág Magyarországon
Barokk zene barokk képekkel
Barokk magyar keretben
1993 Barokk vonások népművészetünkben
1992 Arcél
Egy hivatás múltjáról, jelenéről
1991 Társastánc
1990 "Ha valaki házat épít"
Szerelmesklip
1989 Erős karokkal fogjatok le szépen
A fluidizáció
A természet védelmében
1988 A családi otthon biztosítása
CSÉB-évgyűrűk biztosítás
1987 Sebed a világ
Kertészeti műszaki újdonságok
1986 Tér
Ember és barlang
A múltak kútja
A barlangok fővárosában
1985 Eredetvédelem a piacokért
Szervezési újdonságok a mezőgazdaságban
Védjegyek az élelmiszeriparban
1984 Innováció a mezőgazdaságban
Agrokémiai információs és szaktanácsadási rendszer
1983 A külpiac változó feltételeihez igazodva
Parlagok kincsei
Találmányok a mezőgazdaságban
Számítógép-közelben
Új lehetőség a munkaszervezésben
1982 Minősített növényfajták
A magunk képére...
Szem-csutka szilázs
Energiatakarékos sertésistállók
A fehérjeforrások növelésének lehetőségei
1981 A trágyakezelés és szennyvízelhelyezés újabb lehetőségei
Melléktermékből energia
Közelítések
Osztálytársak
1980 Házunk tája
Közcélú munkaerő a mezőgazdaságban
Személyes kapcsolatok az osztályban
Az alma gazdaságos hasznosítása
Értelmező próba
1979 Vagyok, mint minden ember...
Abraktakarmányok gazdaságos felhasználása
Látni és meglátni
A termőföld védelmében
Tették, ami kell
1978 A szimmetriáról - aszimmentriáról
A termelési folyamatokban lévő veszteségidők csökkentése
Több húst, olcsó takarmányból
Energia, energiaváltozások
1977 Gépi betakarítású zöldségfélék áruelőkészítése
A felfedező játék
Pneumatikus berendezések alkalmazása a mezőgazdaságban
Elmo tüze újra rejtély
Villamos motorok karbantartása
1976 Zöldségfélék kettős termesztése
Zöldségtárolás
A teljes kép
Házszerelés feszítéssel
Nők az élelmiszeriparban
1975 A fény mint hullám IV. - Az optikai rács
Osztókészülékek
Bevezetés a bepárlási folyamat irányításába
In memoriam Lajta Béla
Tálentum
Kornai János
Védetten...?
Pungor Ernő akadémikus
Magyarország barlangjai
Múltmozaik
screenwriter
 
2002 Múltidéző kövek
1996 A fényesség titkainak tudója
Beavatkozások
producer
 
1996 Munka után... Munka előtt...
Bordal
director of photography
 
1995 Tanúfa
news-editor
 
2000 Formanyelv és mesterség - Rétfalvi Sándor szobrászművész
writer
 
2004 Teremtő szorgalom
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Lajos Enyedi - director of photography  (8)
László Makkai - production manager  (3)
István Zöldi - director of photography  (2)
Judit Csonka - director  (2)
Péter Vékás - director of photography  (2)
Sándor Mohi - director of photography  (2)
Ágnes Szigeti - music  (1)
Ákos Bagi - director of photography  (1)
András Kőrösi - director of photography  (1)
András Mező - editor  (1)

Genres

educational portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu